sunnuntai 20. helmikuuta 2011

11

I Vanda <3 Perjantaina tulin ja en meinannu lähtee junasta ulos, pelotti.. Sit täs ollaan Jessin kaa mässätty kaikkee helvetin rasvasta paskaa Dx Äske tehtii ite rasvakeittimel ranskiksii.. >< Koirat on ihastunu muhun ja sillee : D Täs joku pv vili ja niko <3 Olishan se kiva ne jo tavata muttei niil taida ol aikaa ainakaa viäl ehk sit joskus.. (:

Joo eli siis heti ensimmäisenä ku astuttii junasta meinasin mennä väärään autoon >.> Sit nauratti ku jessin äiti vaa huutaa siin autossa ku ihmiset ei osaa ajaa ja kotii päästyää Lilli tulee hirmu kyytii ja hyppää raiskaa jessin .; D Ja Heepo on ihana <3 Semmone mustavalkee hermeliini (: Ja koirat ei musta oo ees isoja :'D Sit illalla juoruttiin kaikkee paskaa. Sit nuQ ja aamulla herättiin hyvästeleen. (vien lillin sängyn kiitooos<3)

Himenki blogia pitäs varmaa päivittää mutku en tii.. Ikävä sitäki pikkusta.. Sinne kyl kirjotan heti ku pääsen kotiin! Nii ja torstaina vaihettii kännyjä elinan kanssa, äiti laittaa laturin mulle postissa joten mä lainaan jessin pinkkii kännyy..

Anua ja kaikkia on hirvee ikävä D:

Luv u all <3 c:

-ninnaEATworld-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti